Machinaal borduren

Klik op deze link om naar de pagina met voorbeelden van machinaal borduren te gaan.

Gebruik dit algemene schema om te bepalen of u de kleding die op het werk wordt gedragen, onbelast mag vergoeden of verstrekken.

Hieronder vindt u onze werkwijze.

  1. U neemt contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, per telefoon, e-mail, of fax. Wanneer wij weten wat u wensen zijn vragen wij u een tekst en/of afbeelding te mailen. Dit kan een digitaal bestand zijn,in jpg of in overleg in een ander formaat.
  2. Wij berekenen hoeveel kleuren en steken er in de afbeelding verwerkt worden en passen in overleg met u eventueel correcties aan. Tot en met 6 kleuren is in de prijs inbegrepen.
  3. Wij sturen u een vrijblijvende offerte.
  4. Wanneer u met de offerte akkoord gaat sturen wij u een opdrachtbevestiging met factuur om een aanbetaling te doen voor de helft van de te leveren materialen. Nadat deze betaling op onze rekening staat maken wij een proefborduring. Voor het digitaliseren berekenen wij éénmalig € 35,00 waarna wij alles bewaren voor een eventuele volgende opdracht en u dus niet opnieuw hiervoor hoeft te betalen. De resterende helft van de betaling is bij een eerste opdracht bij aflevering en bij een volgende levering in overleg.
  5. Wanneer de proefborduring naar wens is gaan we voor u aan de slag met uw opdracht.
  6. De aflevering zal in overleg met u per post, bezorgd, of afgehaald kunnen worden. Wij vragen u wel om dit bij de offerte aanvraag bekend te maken. Dit in verband met de eventuele afleveringskosten die door de opdrachtgever betaald dienen te worden.

Voor al onze producten en diensten gelden leveringsvoorwaarden. Klik hier om deze te downloaden.

Deze website is ontwikkeld door Digicreations